Vil du bli med i Propellfabrikken?

Brenner du for din region, og i større grad ønsker å påvirke og bidra til positiv utvikling og at dette fremsnakkes? Om du i tillegg har en interesse for at de unge i større grad skal være en del av det som skjer og inspirere andre til å engasjere seg, da anbefaler vi deg å søke om å delta i Propellfabrikken.

I løpet av fire samlinger med hvert sitt hovedtema vil du få oppleve mange sider av din region, og garantert mye du ikke visste fra før. Vi besøker regionens næringsliv og spennende prosjekter, du får bygge nye relevante nettverk, være tilstede på viktige arenaer og jobbe med et personlig prosjekt du brenner for. Les gjerne mer om hvorfor Propellfabrikken ble etablert under «Om oss», og om hvordan vi gjennomfører programmet.

September/oktober 2020 starter vi opp programmet i Hålogaland og Finnmark, og samlingene vil gjennomføres i tre grupper. I Hålogaland starter vi et felles program for Harstad- og Narvikregionen med til sammen 18 deltakere. Finnmark deles opp i to grupper, en i øst og en i vest med 12 deltakere hver. Siste samling i Finnmark vil begge gruppene gjennomføre sammen.

For å søke må du være mellom 20 og 35 år (vi kan gjøre unntak), ha tilhørighet til Hålogaland eller Finnmark og en egen motivasjon til å være med å gjøre en forskjell i positiv retning for regionens framtid.

Som deltaker blir du koblet til et Propellnettverk vi nylig har etablert, som vil ivareta deg etter at programmet er ferdig. Vi har også fått med oss mange samarbeidspartnere som gjør at du som deltaker slipper å betale egenandel. Deltakelse er «all inclusive» og det eneste du må dekke selv er transport til og fra samlingene. Dersom du får veldig lang reisevei eller ekstraordinære kostnader ifm. reise kan vi bidra med å dekke noe.

De fire samlingene foregår i forskjellige kommuner i hver regionen, og hver samling går over to hele dager. Foreløpig er planen slik for gjennomføring, men vi følger korona-situasjonen nøye og tillater oss å måtte gjøre endringer dersom det blir nødvendig.

Samling 1, Innovasjon og kreativitet, er i september/oktober
Hålogaland: Kvæfjord kommune
Vest-Finnmark: Hasvik kommune
Øst-Finnmark: Båtsfjord og Berlevåg kommune

Samling 2, Identitet og stolthet, er i november/desember
Hålogaland: Harstad kommune
Vest-Finnmark: Hammerfest kommune
Øst-Finnmark: Nesseby

Samling 3, Maktstrukturer og endring, er i mars
Hålogaland: Evenes kommune
Vest-Finnmark: Alta
Øst-Finnmark: Vardø og Vadsø

Samling 4, Regionen som kraftsenter, er i juni
Hålogaland: Narvik
Vest-Finnmark: Karasjok
Øst-Finnmark: Karasjok

Påmelding er ikke bindende før du får tilbud om plass og bekrefter denne. Håper vi ser deg på søkerlisten 🙂

Geografisk søker vi deltakere med tilhørighet fra disse kommunene:
Hålogaland: Ibestad, Kvæfjord, Tjeldsund, Evenes, Gratangen og Narvik kommune
Finnmark: Alta, Hammerfest, Hasvik, Loppa, Måsøy, Nordkapp, Porsanger, Karasjok, Kautokeino, Båtsfjord, Berlevåg, Vardø, Vadsø, Nesseby, Tana, Lebesby og Sør-Varanger (Har du tilhørighet til en av disse kommunene velger du selv om du vil delta på samlingene i øst eller vest)

Søknadsfrist for Hålogaland søndag 28. juni – STENGT for nye søknader.

Søknadsfrist for Finnmark mandag 17. august

 

Silje B. Lorentzen

Silje B. Lorentzen

Propell-leder

481 27 987
silje@vinn.no

Seniorrådgiver i VINN

Mette Suhr Berg

Mette Suhr Berg

Propellkoordinator Vest-Finnmark

922 37 082
mette@krativindustri.no

Daglig leder Kreativ Industri AS

Kristian Wengen

Kristian Wengen

Propellkoordinator Øst-Finnmark

416 78 142

kristian@tinkr.no

Daglig leder Tinkr AS

Nina Dons-Hansen

Nina Dons-Hansen

Propellkoordinator Harstadregionen

909 63 23
ninamdons@gmail.com

Daglig leder, Kreativ kraft Nina Dons-Hansen