Truls Ekhorn Holmgren

Jeg er 29 år, opprinnelig fra Hammerfest og jobber som bedriftsrådgiver i Ofoten Sparebank. Utdannet Siviløkonom fra Universitetet i Tromsø.

Visjonen til propellfabrikken appellerte veldig til meg, spesielt viktigheten av å se mulighetene som ligger i regionen og å få dette budskapet ut til omverdenen.
Propellfabrikken er en god arena for å bli bedre kjent med regionen, samtidig som jeg får muligheten til å utvide mitt nettverk.

Hjertesak

Det er en sammenheng mellom kunnskap om økonomi og evnen til å ta gode økonomiske valg. Gode økonomiske vaner som etableres i ung alder følger deg gjennom livet, derfor er min hjertesak å øke unges kunnskap om personlig økonomi for å skape flere økonomiske vinnere.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125