Torben Hansen

Jeg er 28 år gammel, kommer i fra Narvik og har bodd hele min barndom i Narvik. Etter noen år utenbys og utenlands bestemte jeg meg for å flytte hjem i 2016 på grunn av jobb og samboer. Jeg er utdannet børsemaker og arbeider ved Bjerkvik Tekniske Verksted.

Grunnen til at jeg meldte meg på var at propellfabrikken virker utrolig interessant, og man får lære mye om den fantastiske regionen vår. Det skjer også mye positivt i flere kanter: Hålogalandsbrua, Narvikfjellet, utbyggingen på Evenes og mange andre ting. Jeg har lyst til å være med å påvirke hvordan regionen vår skal være.

Hjertesak

I regionen vår har vi mange unge som kanskje brenner inne med gode ideer, eller ting de har lyst skal bli bedre. Jeg har inntrykket av at mange ikke ønsker, eller har tid til å engasjere seg politisk, som ofte er nøkkelen til å få ytret sin mening til de som måtte høre det. Noen tør nok heller ikke å stå fram å løfte ideen sin ut i lyset.

Jeg har derfor lyst å skape en arena hvor unge voksne (ca. 20-35 år) kan møtes å si sin mening til politikere, næringsliv, andre organisasjoner, og eventuelt andre som måtte ha interesse av å høre på framtidens generasjon. Mitt ønske er at man om så kan henvende seg anonymt, og at propellrådet som vil være nåværende og tidligere deltakere i propellfabrikken skal kunne hjelpe vedkommende med å legge fram sin sak.

Dette vil også være en plass hvor politikere, næringsliv, og andre kan rekruttere og motivere unge voksne til å engasjere seg, og ta større ansvar for regionens framtid. Framsnakking av alt det positive som skjer i regionen vil selvfølgelig også være en naturlig del av dette, og forhåpentligvis skape en vind av positivitet og engasjement for vår fantastiske region.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125