Thomas Linaker Svendsen

Jeg er 31 år og er hjemvendt til Harstad, etter 8 år utenbys i Oslo og Trondheim. Jeg bor i sentrum av Harstad med min samboer, og venter et barn. Jeg har Bachelorgrad i Økonomi og ledelse fra UiT (campus Harstad) og Mastergrad i økonomi og administrasjon fra UiT (campus Harstad) med fordypning i bedriftsøkonomisk teori. Mastergraden ble studert på avstand mens jeg opparbeidet meg studierelatert arbeidserfaring i Oslo. Jeg jobbet ca. 5 år på Konsernfinans på hovedkontoret til SMN i Trondheim, før jeg vendte tilbake til min kjære hjemby Harstad. I dag jobber jeg som bedriftsrådgiver i Sparebank 68˚ Nord. Det gleder meg stort å jobbe for en bank som brenner for den 68˚ breddegrad. På fritiden driver jeg med en del egentrening på treningsstudio, men har spilt fotball i 3. divisjon tidligere. Jeg er en aktiv tilhenger av fotballklubben Manchester United.

Jeg ønsket å være med i Propellfabrikken fordi jeg er opptatt av at regionen blir mer attraktiv og har tilbud å komme med til fremtidens kloke hoder. Jeg tror på viktigheten av å stå sammen for å skape en attraktiv og fremtidsrettet region, som kan bidra til «redusert utflytting og økt hjemflytting».

Hjertesak

Jeg ønsker bedre samspill i regionen mellom studenter og bedrifter i form av studierelatert praksis. Dette er noe som kan gagne begge parter. Målet er å bidra til at regionen blir mer attraktiv for studenter og forhindre at de gode hodene forlater regionen vår.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125