Thomas Johansen

Mitt navn er Thomas Johansen, jeg er 34 år og kommer fra Narvik. Jeg flyttet tilbake til hjembyen Narvik for snart to år siden etter 13 år med studier og jobb i Trondheim og New York. Jeg har en utdanning innen ledelse fra BI i Trondheim, med fordypning i bedriftsutvikling. I Trondheim jobbet jeg ved DIGS som er Midt-Norges ledende hub for oppstart -og vekstselskaper, kreative aktører og innovatører. I perioder også som musikkprodusent.

Jeg meldte meg på Propellfabrikken med et ønske om å få et bedre innblikk i hva som skjer i den spennende regionen vår. I tillegg ser jeg det som en flott mulighet til å knytte kontakt med nye mennesker med ulik yrkesbakgrunn og med blikket rettet framover.

Hjertesak

Over 200 000 barn og unge i alderen 10-18 år står utenfor den organiserte idretten. Det investeres på landsbasis flere hundre millioner årlig i oppvekstnettverket til de som er innenfor – og lite eller ingenting til de som står utenfor. Det må i større grad tilrettelegges for egenorganisert aktivitet for ungdom i regionen. Tilbudet for denne gruppen er ikke tilfredsstillende i vår region per i dag.

Å i større grad tilrettelegge for disse vil kunne anses som et bolysttiltak, øke attraktiviteten for tilflyttere samt bidra til et mer mangfoldig og inkluderende tilbud for de som ikke er en del av det organiserte.

Min hjertesak er at barn og ungdom som driver egenorganisert skal bli ivaretatt og gis en mulighet til å drive på med det de brenner for også i vår region, enten det er Skateboard/BMX, E-sport, billedkunst, parkour eller annen egenorganisert aktivitet.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125