Endelig er påmeldingen åpnet!

Brenner du for din region, og i større grad ønsker å påvirke og bidra til positiv utvikling og at dette fremsnakkes? Om du i tillegg har en interesse for at de unge i større grad skal være en del av det som skjer og inspirere andre til å engasjere seg, da anbefaler vi deg til å sjekke ut Propellfabrikken og søke om å være med.

I løpet av fire samlinger med hvert sitt hovedtema vil du få oppleve mange sider av din region, og garantert mye du ikke visste fra før. Vi besøker regionens næringsliv og spennende prosjekter, du får bygge nye relevante nettverk, være tilstede på viktige arenaer og jobbe med et personlig prosjekt du brenner for. Les gjerne mer om hvorfor Propellfabrikken ble etablert under “Om oss”, og om hvordan vi gjennomfører programmet.

September 2019 starter vi opp programmet i både Narvikregionen og Harstadregionen, og søker 13 engasjerte deltakere fra hver region. Du må være mellom 20 og 35 år (vi kan gjøre unntak), ha tilhørighet til regionen og en egen motivasjon til å være med å gjøre en forskjell i positiv retning for regionens framtid.

Nytt fra i år er at du blir koblet til et Propellnettverk vi i skrivende stund er i gang å utvikle, som vil ivareta deg etter at programmet er ferdig. Vi har også fått med oss mange samarbeidspartnere som gjør at du som deltaker slipper å betale egenandel. Deltakelse er “all inclusive” og det eneste du må stå for selv er transport til og fra samlingene.

De fire samlingene foregår i forskjellige kommuner i hver regionen, og hver samling går over to hele dager. Foreløpig er planen slik for gjennomføring, vi vil snart kunne bekrefte nøyaktige datoer og avsløre innholdet for hver samling:

Samling 1, Innovasjon og kreativitet, er i september
Narvikregionen: Ballangen kommune (foreløpig dato er 23. og 24. september)
Harstadregionen: Kvæfjord kommune (foreløpig dato er 25. og 26. september)

Samling 2, Identitet og stolthet, er i november
Narvikregionen: Gratangen kommune (foreløpig dato er 19. og 20. november)
Harstadregionen: Ibestad kommune (foreløpig dato er 18. og 19. november)

Samling 3, Maktidentifisering og endring, er i mars
Narvikregionen: Evenes
Harstadregionen: Evenes

Samling 4, Kraftsenter i regionen, er i juni
Narvikregionen: Narvik
Harstadregionen: Harstad

Påmelding er ikke bindende før du får tilbud om plass og bekrefter denne. Håper vi ser deg på søkerlisten 🙂

 

Påmeldingsfrist fredag 21. juni

 

[ninja_form id=2]