Morten Koster Marthinussen

Jeg er 39 år, bor i Narvik og er salgssjef på Quality Hotel Grand Royal. Er gift, har to barn og er brennende interessert i positiv utvikling. Jeg har lang arbeidserfaring, og etter jeg begynte med salg i pølsebu som 14-åring har jeg vært innom både mediebransjen, reiseliv, bar, barnehage, sykehjem, bakeri og butikk.

Propellfabrikken virket spennende fra første presentasjon på opptur 2017, og jeg kjente dette måtte jeg med på, et utviklingsprogram der man lærer mer om regionen rundt, og ikke minst møter andre deltagere med samme interessen og stolthet til regionen.

Hjertesak

Min hjertesak er å skape flere lokale invitører, og utvikle stolthet og gode ambassadører til vår region. Jeg mener vi har en unik mulighet til å invitere flere hit for neste kurs, årsmøte, seminar med opplevelser og natur vi er stolt av.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125