Michelle Johansen

Jeg er 29 år og opprinnelig fra Andøy kommune. Etter endt studie valgte jeg og min samboer å bosette oss i Harstad. Sammen har vi en datter på 1 1/2 år. Jeg har utdanning innen økonomi og ledelse og jobber som salgsrådgiver i Polar Kraft. Jeg søkte på Propellfabrikken fordi det er en unik mulighet til å lære mer om regionen jeg har valgt å bosette meg i, samtidig som jeg får en sterkere tilhørighet. Jeg sitter inne med et enormt engasjement og gleder meg til å lære mer om hva vår region har å tilby.

Hjertesak

Skal Nord-Norge bli attraktiv for unge, må vi slutte å snakke regionen vår ned. På tross av alle utfordringene vi står ovenfor, har vi vell så mye å fremsnakke. Nord-Norge går godt og vi må få dette formidlet for å skape bolyst.

Jeg ønsker derfor gjennom min hjertesak i Propellfabrikken å samle Nord-Norge i en felles plattform. I dag finnes utallige grupper og nettsted, som igjen gjør informasjonsinnhenting vanskelig.

Ved å samle alle muligheter Nord-Norge har på ett sted, håper jeg det vil gi dragning mot nord for fremtidige og potensielle arbeidstakere og nye innbyggere.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125