Marie Lovise Ve

Jeg er 26 år og jobber som prosjektingeniør i Nordkraft hvor jeg fokuserer på utvikling av nye vindprosjekter. Jeg kommer fra Karmøy i Rogaland, men har opp gjennom årene bodd litt rundtomkring, bla. Belgia, USA og Island. Studentlivet førte meg til det som var Høgskolen i Bergen, der jeg tok en bachelor i energiteknologi med fokus på fornybar energi. Deretter fulgte en mastergrad i «sustainable energy engineering» ved Reykjavik University, hvor jeg peilet meg inn på vindkraft. Som nyutdannet var jeg åpen for å flytte hvor som helst, vel vitende at vindbransjen i Norge ikke er den største, og heldigvis dukket det opp en ypperlig mulighet hos Nordkraft. Jeg hadde aldri vært lengre nord enn Trondheim før jeg kom til Narvik på intervju, og det å flytte «så langt nord» uten å kjenne en sjel kan kanskje virke skummelt, men jeg har ikke angret ett sekund.

Hjertesak

Mitt ønske er at alle skal vite hva Narvik har å by på, ikke bare Narvikinger. Jeg vil kombinere kunnskapen som ligger hos næringsforeningen med kapasiteten hos Propellnettverket for å sikre at Narvikregionen er representert på de store møtearenaene og hos alle universitetene i landet. På den måten kan vi sikre at både unge og nyutdannede som søker jobb vet at vi finnes og hvor vi er på kartet.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125