Magnus Utvåg

Jeg er 37 år og har vokst opp rett ved Harstad-kirka. Bor nå i sentrum av Vågsfjordens perle. Etter endt militærtjeneste på Trondenes, startet jeg i familiebedriften Nordic som servitør på BJN. Så gikk det slag i slag og jeg ble etterhvert daglig leder på Nedenom & Hjem. Etter dette har jeg startet og drevet flere serveringssteder innenfor Nordic. Gikk deretter over til å ha ansvar for alt av uteliv i perioden 2014 til 2019. Nå er jeg prosjektleder i konsernet og holder fortsatt mye på med uteliv/restaurant, men jobber også innenfor hotell- og eiendomsdelen. Av utdannelse har jeg en bachelorgrad i Hotell og ledelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo.

Når jeg ikke er på jobb er venner og familie i høysetet. Holder meg forholdsvis aktiv med trening, en skitur i ny og ne (både bortover- og nedoverski) og medium tøffe fjellturer. Jeg har naturlig nok også en stor interesse for mat og drikke. I tillegg går jeg sjelden glipp av en Tottenham-kamp!

Jeg synes Propellfabrikken er et fantastisk initiativ, og det å kunne møte andre likesinnede som ønsker å utvikle Harstad i en fremmoverlent retning er utrolig spennende.

 

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125