Karina B. Olsen

Hei! 32 år, bor på Andørja i Ibestad, med mine 2 barn, samboer som driver gård, hund, og ca 260 vinterfora sau! Oppvokst med butikkdrift, da mine foreldre har drevet dagligvarebutikk siden 89. Akkurat fullført 3-årig Bachelor i Øk/Ad, hvor jeg blant annet var med å starte «BySamhold SB» i faget bedriftsutvikling og intraprenørskap! En fantastisk opplevelse, med 4 andre jenter, hvor vi skapte en PWA som skal synliggjøre hva Harstad har å by på. Jeg har søkt master fra høsten, som jeg tenker å kombinere med jobb. Har under studiene jobbet 20% hos Accountor, som har gitt meg mulighet til å vende teori til praksis. Jeg er engasjert, positiv, og viljesterk. Jeg deltar som frivillig trener og styremedlem i Andørja sportsklubb, og sitter i oppvekstutvalget i kommunen, og er innom kommunestyret som første vara ved behov. Jeg ønsker Nord-Norge opp og frem, og tenker det er en landsdel med stort potensiale, og gleder med derfor til deltagelse i Propellfabrikken.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125