Karen Elise Sundelin

Jeg er 34 år og er ansatt som overingeniør i NVE hvor jeg jobber med konsesjonsbehandling av vassdragsinngrep (hovedsakelig vannuttak). Jeg er opprinnelig fra Narvik, men flyttet til Kristiansand da jeg var 8 år.

Turen gikk til Trondheim for å studere, hvor jeg endte opp med en bachelor i samfunnsvitenskap med fordypning i samfunnsøkonomi og geografi, etterfulgt av en tverrfaglig master i industriell økologi fra NTNU. Trondheims kjærestegaranti slo til, og tilfeldigvis falt jeg for en Narvikværing. Sammen flyttet vi til Tromsø hvor jeg tok en master i rettsvitenskap ved UiT. Deretter fikk jeg jobb som jurist i Landbruksdirektoratet i Oslo. Vi ble på Østlandet i 3 år, men da vi ble foreldre fant vi ut at tiden var moden for å etablere seg mer permanent. Narvik ble det naturlige valget.

Hjertesak

Hvis det skal bli mer attraktivt for utflytta narvikværinger å komme hjem, må det lokale næringslivet bli bedre på å reklamere for jobbmuligheter som finnes i området. Den beste måten å gjøre dette på er å utlyse alle stillinger som blir ledige, alltid! For at dette skal fungere er det selvsagt en forutsetning at søkerne også føler resten av ansettelsesprosessen er ryddig.

Følg gjerne med videre for å se hva jeg tenker å gjøre med denne saken.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125