Janniken Høybakk

Jeg er 35 år og fra Harstad, men bosatt i Austerfjorden i Kvæfjord. Jobber som forretningsutvikler og driver konsulentbedriften Krumtapp AS som jeg er gründer av. Krumtapp tilbyr rådgivende tjenester innen prosjektarbeid for etablerte bedrifter i tillegg til en egenutviklet gründertjenesten med navnet «Drømmestart». Jeg har stor interesse for næringsutvikling og meldte meg på Propellfabrikken for lærer mer om regionen jeg bor i og få innblikk i alt det spennende som skjer her nå.

Hjertesak

Jeg ønsker å skape en uformell møteplass for næringslivet i Kvæfjord kommune som kan bidra til idèmyldring, nytenking, lyst til samarbeid på tvers av næringer og økt involvering i næringsutviklingen i kommunen. Målet er å skape en lavterskel møteplass med faste møtetidspunkt for alle næringsaktører og potensielle gründere i kommunen. Møteplassen skal være en plass der bedriftene kan få faglig påfyll, blir kjent med andre lokale næringsaktører og får møte gode hjelpere som kan hjelpe dem på veien med egen bedriftsutvikling.

Det jeg ønsker med møteplassen er å få små gründere/næringsaktører i kommunen til å bli mer oppmerksom på hverandre og samarbeide mer. Ved å forsøke å samle og knytte næringslivet i Kvæfjord mer sammen kan flere bedrifter styrkes og vokse, samtidig som man sammen kan få til mer. Dette gjelder både de som driver på heltid, deltid eller på hobbybasis.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125