Ingrid Birknes Langhelle

Jeg er 29 år og kommer opprinnelig fra en liten øykommune på vestlandskysten med 800 innbyggere. Derfra tok jeg meg en svipptur innom London i tre år, hvor jeg studerte kreativ skriving på bachelor-nivå. Etter tre kreative og innholdsrike år i England vendte jeg nesa nordover, enda lengre nord enn jeg opprinnelig kom fra, og havnet i Alta, Finnmark. Her ble det både bachelor og master i reiseliv, før jeg endte opp som digital innholdsmarkedsfører for Kreativ Industri. Her arbeider jeg med alt fra digital markedsføring og tekstutforming til merkevarestrategi. Etter snart 7 år fremstår Nord-Norge fortsatt som en magisk landsdel, full av rå, vakker natur og flotte folk. Til tross for det ser jeg at mesteparten av de jeg studerte med har reist sørover etter endt studietid, til tross for at de, som meg, forelsket seg i Finnmark. Denne trenden, som ikke er så uvanlig her oppe, er noe jeg gjerne vil utfordre og få de som kommer nord for å studere til å bli igjen her nordpå.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125