Guro Johnsen

Jeg er inne i mitt 28. leveår, kommer i fra Svelvik i Vestfold, men bor og ånder for Harstad. Av utdanning er jeg sivilingeniør, og det var studiene som brakte meg nordover. Spennende næringsliv, fritidsinteresser og godt sosialt nettverk har ført til at jeg har slått meg ned i Harstad etter endt utdanning.

I dag er jeg rådgiver i KUPA, hvor jeg er så heldig å få jobbe med bedriftsutvikling og gründerbedrifter. Det trives jeg veldig godt med, og liker alltid å følge med på utviklingen og lære meg nye ting! I den forbindelse tenkte jeg at propellfabrikken kan være en brikke i dette videre.

På fritiden liker jeg å utfolde meg i den vakre naturen vi har i Harstad, engasjere meg i lokalpolitikk og besøke verdens utposter.

Hjertesak

Min hjertesak er å få videreført prosjektet KUPA Innovasjonsstudent, som er et internshipprogram for studenter, med mål om å øke innovasjonskompetanse, entreprenørlyst, bolyst og rekruttering til regionen. Etter to gjennomførte prosjektår har 5 av 11 deltagere fått fast jobb og blitt igjen i regionen som et resultat av internshipet. For å få videreført prosjektet, som i dag er finansiert av fylket, trenger vi ressurser og gode samarbeidspartnere.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125