Elle Mari Dunfjell Oskal

Jeg er 24 år og kommer fra Guovdageaidnu/Kautokeino. Jeg jobber som festivalprodusent og freelance oversetter, og jeg studerer Praktisk prosjektledelse deltid. Etter tre år i Tromsø mens jeg studerte Samfunnsplanlegging og kulturforståelse, bestemte jeg meg for å flytte tilbake til hjembygda og har nå fått drømmejobben som festivalprodusent for Samisk Påskefestival i Kautokeino. I Tromsø engasjerte jeg meg i Samisk studentforening i Nord-Norge (SSDN). Gjennom SSDN har jeg vært med på å arrangere møteplasser for unge samer i byen. Dette tente en brennende interesse for festivalarrangement. Samiske festivaler er viktige møteplasser for unge samer, fordi man får ta del i et større felleskap i et samfunn hvor man selv er i minoritet. På festivalene blir man kjent med andre og danner nettverk. Man får oppleve samisk kultur og høre samisk språk, og utvikle sin identitet.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125