Cecilia Heimlund Henningsen

32 år som bor i Harstad med min mann og 2 barn. Har tidligere jobbet som frisør, men er nå ferdig med bachelor i økonomi og administrasjon. Her startet jeg og noen flere damer opp studentbedriften Bysamhold SB som vi fortsatt driver. Studentbedriften har gitt meg en mulighet til å få starte opp noe eget å komme i kontakt med flere i næringslivet i Harstad. Dette har vært veldig lærerikt og gleder meg til å få lære og utvikle meg enda mer gjennom propellfabrikken. Høsten 2020 starter jeg på studiet master siviløkonom ved UiT Harstad. På fritiden er jeg glad i friluft, være ute i naturen og gå på de flotte fjellene vi har her i nord sammen med venner og familie.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125