Børge Henriksen

Jeg er 30 år. Er født og oppvokst i Narvik og bor i byen nå. Er utdannet fysioterapeut og jobber i Narvik kommune hvor jobben min primært går ut på rehabilitering og oppfølgning av fysisk aktivitet, kosthold og helse generelt.
Tok min fysioterapeututdanning ved universitetet i Tromsø og var ferdig i 2012, flyttet da tilbake til Narvik og har vært her siden.
Er svært interessert i trening og idrett og da særlig fotball som jeg har drevet med siden barndommen. Liker ellers å være i aktivitet og benytte meg av de fine nærområdene vi har i regionen vår.

Hjertesak

I en hektisk hverdag er det fort gjort å glemme av å ta vare på seg selv. Næring og aktivitet er to viktige faktorer som betyr mye for helsa vår.
Mitt ønske er å bidra til at befolkningen i og rundt Narvik har et sunt forhold til kosthold og bevegelse. Målet er å øke fokuset på dette som igjen kan føre til mer energi, mer engasjement og større kapasitet. Hvis vi i tillegg kan bruke våre fantastiske nærområder til å være i bevegelse, ville det vært helt topp!

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125