Birthe Brun Bottolfsen

Jeg er 28 år og jobber som produsent i Musikk i Nordland(MiN). MiN er en del av Scene 8 i Nordland fylkeskommune som produserer kunst og kultur av høy kvalitet og fremmer kunstnerisk utvikling og fornyelse. Jeg er opprinnelig fra det lille tettstedet Reipå i Meløy Kommune, mest kjent for sine uendelige kritthvite og nærmest folketomme strender. Her bodde og fullførte jeg videregående før jeg startet min utdanning i dans på Bårdar Akademiet i Bergen. Etter dette fulgte et semester på Kulturakademiet i Barcelona, hvor jeg studerte filosofi, idéhistorie og spansk. Deretter fulgte et år med jobb som danseinstruktør i kulturskolen og zumbainstruktør på treningsstudio før jeg bestemte meg for å ta en bachelorgrad i Kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Lillehammer høsten 2012. Jeg tok mitt siste semester ved Karlshochschule International University i Karlsruhe, hvor jeg spesialiserte meg i «Sports & Venue Management». Jeg begynte i min første «voksenjobb» som produsent i Stormen Konserthus i Bodø, som jeg var med på å åpne i november 2014. Her ble jeg i nesten to år, før jeg tok fatt på et vikariat som produsent og formidler i Nordlandsmuseet. Høsten 2016 kastet jeg meg på det som bare skulle være et halvt års vikariat i Musikk i Nordland i Narvik – byen man bare kjører gjennom. Men jeg fikk fast stilling som produsent i starten av 2017 og har i dag både leilighet og samboer, gode venner og kollegaer i denne fine byen som jeg nå kaller mitt hjem.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125