Birgitte Ingeborg Kalvatn

Sunnmøring på 28 år som flyttet til Narvik i vinter for å jobbe som folkehelsekoordinator i Narvik kommune. Oppvokst i utkanten av Ålesund og har et brennende engasjement for helsefremming og friluftsliv. Dette vises gjennom min bachelor i idrett og friluftsliv fra Høgskulen i Volda og master i folkehelsevitenskap fra Universitetet i Agder. I min masteroppgave forsket jeg på hvordan bruken av friluftsliv og opplevelse av mestring kan føre til bedret psykisk helse hos mennesker med psykiske helseutfordringer. I august starter jeg som prosjektleder for folkehelse og friluftsliv i Midtre Hålogaland friluftsråd, og ser frem til å bruke mye av mitt engasjement og min kompetanse til en positiv samfunnsutvikling i regionen.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125