Andrea Irene Henriksen

Hei! Mitt navn er Andrea, jeg er 23 år gammel, og nylig utdannet markedsfører. Som født og oppvokst Narviking brenner jeg for regionen og er utrolig glad i de mulighetene vi har her oppe, spesielt med tanke på den fantastiske naturen som tilbyr unike opplevelser i verdensklasse. Etter å ha tilbragt fem år borte fra Narvik, har jeg observert og lært hvordan andre byer markedsfører seg selv og gjør seg både relevant og spennende for andre å bosette seg i. Nå er jeg tilbake og klar for å følge Narvik på den samme reisen!

Etter å ha fulgt med på Propellfabrikkens fantastiske suksess ble jeg nysgjerrig og håpefull for fortsettelsen – dette vil jeg være med på! Næringslivet trenger unge stemmer og synlig tilstedeværelse fra ungdom, noe som er viktig for den videre utviklingen av regionen. Jeg ønsker at vi skal ha et spennende, engasjerende, nytenkende og inkluderende næringsliv hvor alle er velkommen – ung som gammel. Det skal være fristende å flytte nordover, og det skal være en arena for unge og nyutdannede å bidra på.

 

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125