Er du blant Nord-Norges nye unge stemmer?

15. MARS, 2021

Av: Torje Kosmo Karlsen

For at Nord-Norge skal være attraktivt for bosetting i fremtida må dagens unge være med å bestemme retninga landsdelen skal utvilkes i. I Propellfabrikken jobber vi med dette. Det gjør også Samfunnsløftet til SpareBank 1 gjennom prosjektet “Nye Stemmer”.

Nå er de ute etter 50 unge mellom 18 og 34 år, med bostedsadresse i Nord-Norge og et brennende ønske om å bli kjent med o utvikle landsdelen videre. Dette skriver de:

“Har du et brennende engasjement for hvordan vi skal utvikle Nord-Norge? Vil du ha påfyll av kompetanse for framtidens arbeidsliv, og bruke den i noen av landsdelens fremste virksomheter? Da søker vi deg som deltaker i Unge stemmer!”

Søknadsfrist er 2. april 2021. Les mer om programmet og søk om deltakelse her.

Perspektivmelding

I 2019 utarbeidet Nye Stemmer ei perspektivmelding som gir innsikt og svar på hva som betyr mest når unge voksne i Nord-Norge gjør sine valg om livsstil, fritid, utdanning, jobb og bosted på oppdrag for Kunnskapsbanken. Perspektivmeldinga kan du lese ved å klikke her.

torje@vinn.no

932 37 361

 

Propellfabrikken

C/O VINN

Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Org.nr.: 947 814 125