Samling 2 for propellene i Harstadregionen blir i naturskjønne omgivelser i Ibestad kommune. Temaet er identitet og stolthet. Vi skal besøke begge øyene som kommunen består av; Andørja og Rolla. Ibestad har flere gode muligheter for overnatting og servering – og dette skal propellene få teste. Vi skal møte gründere, noe denne kommunen har mange av! «Haihuset» er under oppføring (høres ut som en vill idé!), vi skal lære om hva skoleelever opplever på visningssenteret Arctic Aqua og vi skal besøke

verdens nordligste naturlekepark. Som alltid møter ordføreren i kommunen propellene, Ibestad er intet unntak i så måte. Vi er klare for nye, kunnskapsbaserte opplevelser i vår flotte region.

Vi starter samlingen med en hel dags workshop sammen med skuespiller Per Kjerstad, hvor deltakerne blir utfordret på presentasjonsteknikk og formidlingsevne. Per gleder seg til å møte de nye deltakerne, og selv er de veldig spent på dagen og å komme i gang med arbeidet med egne hjertesaker.