På Re:tenk-konferansen i Harstad i oktober 2018 ble arbeidet med en Propellfabrikk også i Harstadregionen sparket i gang. Torsdag 21. februar kunne vi endelig møte denne gjengen, som er arbeidsgruppen vår i planleggingsfasen fremover. De skal sikre et godt innhold for de som ønsker å delta i den aller første Propellfabrikken Harstadregionen fra høsten 2019. Nedslagsfeltet blir kommunene Harstad, Kvæfjord, Skånland, Ibestad og Tjeldsund.

Arbeidsgruppen består av denne suverene gjengen:

Torunn R. Wilhelmsson, utviklings- og næringssjef i Skånland kommune
Sicilie Kanebog, advokat og Partner i Eurojuris Harstad
Douglas Gulding, geolog hos Equinor
Marita Eilertsen, fotograf og visuell designer hos Vizuelli
Abdallah I. Saadelnoord, sveiser hos Hamek
Thomas L. Svendsen, rådgiver Sparebanken 68 grader nord (ikke med på bildet)
Tonje Isabell Hansen, UiT Campus Harstad (ikke med på bildet)
Nina Dons-Hansen, prosjektkoordinator Propellfabrikken (Harstad kommune og selvstendig næringsdrivende)
Bjørn Bremer, Propellfar og adm. dir. i VINN
Silje B. Lorentzen, Propell-leder og seniorrådgiver i VINN

Nå skal det jobbes godt for å få til et bra program for Harstadregionen, og vi tar gjerne i mot innspill og tips til hva vi bør få med oss på de fire samlingene våre. Vi oppdaterer facebooksiden vår fortløpende, så følg oss gjerne der.