26. og 27. november møttes vi for 2. samling i Kjøpsvik i Tysfjord kommune. Hovedtema for samlingen var identitet og stolthet, og hvordan dette kunne påvirke budskapet vårt. Ordfører ønsket oss som vanlig velkommen, etterfulgt av interessante og opplysende presentasjoner om prosjekter og næringsliv i kommunen. Se gjerne programmet for mer detaljer. En første dag med mange inntrykk ble avsluttet med latindans og mye latter, etterfulgt av middag på Stetind Hotell. Ut av komfortsonen, og øving på presentasjonsteknikk sto på timeplanen for neste dag. Etter første samling fikk nemlig alle en utfordring. De skulle definere en hjertesak, noe de virkelig brenner for i regionen og som de ønsket å bidra til ble en realitet. Dette skulle bli deres personlige prosjekt gjennom resten av programmet, og til andre samling måtte de øve inn en presentasjon på maks 3-5 minutter. Til samlingen hadde vi fått med oss skuespiller Per Kjerstad, som geleidet oss gjennom mange øvelser for å bli mer bevisst både kroppsspråk, stemmebruk og ordvalg. Til slutt skulle alle presentere hjertesaken sin, og fikk gode og konstruktive tilbakemeldinger fra både Per, deltakerne og propell-ledelsen. En vellykket seanse vil vi påstå, og deltakerne var kjempefornøyd! (Etter hva vi har hørt i alle fall). Nå venter romjulstreff på oss, og årets happening for næringslivet i regionen; Opptur-konferansen i februar. Det var her hele konseptet ble offentliggjort i 2018 og vi gleder oss til å vise hva vi har fått til.